[rev_slider slidertitle=”Slider Revolution” alias=”slider-revolution”]
TAXE ŞI DETALII DE ȊNREGISTRARE

CATEGORIE

(Grad universitar / profesional)

 

Profesor

Conferenţiar / Medic primar*

Şef de lucrări / Medic specialist*

Asistent universitar / Medic rezident* / Doctorand / Alte profesii (profesioniști în domeniul sănătăţii)

Student

Ȋnregistrare standard

(până la 18 oct 2020)

 

250 lei

200 lei

150 lei

100 lei

 

Gratuit

Ȋnregistrare târzie

(începând cu 19 oct 2020)

 

250 lei

250 lei

250 lei

250 lei

 

Gratuit

Taxa de participare include:

  • accesul la toate sesiunile ştiințifice ale congresului
  • programul final ȋn format online downloadabil de pe site-ul congresului
  • volumul de rezumate ȋn format online downloadabil de pe site-ul congresului
  • certificatul de participare/absolvire cu credite EMC pe baza prezenței la eveniment şi a transmiterii tuturor informațiilor solicitate prin formularul de ȋnregistrare

Este obligatorie transmiterea CUIM (Codul Unic de Identificare a Medicului) ȋn cadrul formularului de ȋnregistrare de pe certificatul de membru CMR. Pentru participanții care nu dispun de CUIM , se vor elibera, la cerere, certificate de participare fără credite EMC.

Plăți

Ȋnregistrarea la cea de a XIII-a ediţie a Congresului Naţional al Societăţii Române de Fiziologie presupune şi plata taxei de participare. Toate plățile se fac ȋn lei. Sunt două modalități de plată:

  • plata individuală a taxei de participare – se realizează online cu cardul bancar de către fiecare participant ȋn parte  prin accesarea opțiunii Ȋnregistrare online de pe acest website;
  • plata ȋn grup (minim 5 participanţi) a taxei de participare – se realizează prin transfer bancar pe bază de factură proformă solicitată ȋn prealabil pe adresa de email contact@fiziologie2020.ro. Această modalitate de plată presupune transmiterea, pe adresa de e-mail mai ȋnainte menționată, a documentului de plată şi a detaliilor de ȋnregistrare (conform celor solicitate prin formularul de ȋnregistrare online) pentru toți participanții grupului pentru care s-a făcut plata.

 

Anularea participării la congres

În caz de anulare, vă rugăm să anunțați operatorul congresului, Focus Event, numai în scris, pe adresa de e-mail contact@fiziologie2020.ro. O rambursare completă (minus o taxă administrativă de 50 lei) va fi permisă pentru anulările primite până la 15 august 2020. După 15 august 2020, nu se vor mai acorda rambursări. Pentru mai multe informații, va rugăm sa citiți condiții generale.

SC FOCUS EVENT SRL

Iași, Calea Chișinăului 27, Clădirea ICIT , et. 2

RO 24361916, J22/2560/2008

Email: contact@fiziologie2020.ro

Tel: 0733 128 112

www.focusevent.ro