[rev_slider slidertitle=”Slider Revolution” alias=”slider-revolution”]
GHID DE ACCES PENTRU PARTICIPANŢI

Acest ghid este menit să vă prezinte modalitătile de acces şi operare pentru Congresul Naţional al Societăţii Române de Fiziologie care se va desfăşura ȋn perioada 22-24 octombrie 2020 ȋn format online webinar cu ajutorul platformei ZOOM (www.zoom.us ).

INFORMAȚII GENERALE

Nu aveți nevoie de un cont pentru a participa la Congres, iar platforma Zoom este compatibilă cu Mac, Windows, Linux, iOS și Android, ceea ce înseamnă că aproape oricine îl poate accesa.

Vă rugăm să vă asigurați că pe perioada evenimentului aveti la dispoziție o legătură de internet bună şi stabilă. Recomandăm utilizarea PC-urilor / laptop-urilor pentru conectarea la eveniment. Conectarea de pe telefoane şi tablete poate conduce la disfuncţionalități ȋn vizualizarea şi audiția ȋn bune conditii.

CONECTARE

Pentru a vă alătura Congresului, faceți clic pe linkul pe care vi l-au furnizat organizatorii – acest link este unic și nu trebuie partajat. Acest lucru vă identifică ca participant și este baza pe care vă vom elibera un certificat de participare. Dacă nu găsiți acest link, vă rugăm să ne contactați la contact@fiziologie2020.ro sau la telefon 0733128112.

Veți fi direcționat către o pagină de internet a Zoom care va porni automat aplicația. Dacă nu aveți aplicația instalată, vă va solicita să confirmați că doriți să o descărcați și să oferiți cateva informaţii. De asemenea, vă puteți alătura Congresului utilizând ID-ul întâlnirii (un număr de 9 sau 10 cifre care vi s-a furnizat ȋn prealabil). Deschideți aplicația Zoom, faceți clic pe butonul Alăturați-vă și introduceți ID-ul întâlnirii furnizat și numele dvs.

Introduceți numele dvs. complet și adresa de e-mail folosite la ȋnregistrarea la Congres (sau transmise ȋn prealabil organizatorilor), astfel încât organizatorii să ştie cine sunteţi. Prezenţa la o manifestare este, ȋn general, o condiţie pentru acordarea certificatelor de participare.

Dacă vă conectati înainte de începerea unei zile de Congres, veți vedea un mesaj de aşteptare: „Așteptăm ca gazda(organizatorii) să înceapă întâlnirea”. Veți fi conectat automat odată ce începe întâlnirea.

Ȋn acest moment, aţi intrat ȋn manifestare cu drepturi de participant. Un participant poate doar vizualiza şi auzi ce se ȋntamplă ȋn cadrul manifestării fără a putea interveni ȋn alt fel decât ridicând mâna (funcţia Raise Hand) sau trimiţând ȋntrebări (funcţiile Q&A sau Chat).

Vă încurajăm să trimiteți întrebări folosind butonul Întrebări și răspunsuri (Q&A) din partea de jos a interfeței Zoom. Puteți, de asemenea, „vota în sus” (dați un thumbsup) la întrebările la care ați dori să vi se raspundă în direct. Răspunsurile la întrebări pot fi scrise de către vorbitori în timpul sesiunii sau pot fi răspunsuri live de către vorbitor în timpul porțiunii de întrebări și răspunsuri live a fiecărei sesiuni. Din cauza constrângerilor de timp, nu toate răspunsurile la toate întrebările pot fi transmise în timpul manifestării.