[rev_slider slidertitle=”Slider Revolution” alias=”slider-revolution”]
INFORMAŢII GENERALE

1. COMUNICARE

Limbile oficiale ale Congresului sunt româna şi engleza. Rezumatele se vor transmite doar ȋn limba engleză.

2. ȊNREGISTRARE ȘI PLATĂ

Ȋnregistrarea se realizează online pe website-ul congresului, iar plata taxelor de participare se face online prin card bancar.

3. TERMENE LIMITĂ

Termenul limită pentru ȋnregistrarea standard este 18 octombrie 2020. Va rugăm să consultați condițiile generale de desfăşurare a evenimentului.

4. “INTRAREA” LA CONGRESUL ONLINE ȊN FORMAT WEBINAR

“Intrarea” la congresul ȋn format online webinar (conectarea) se realizează de către participanții ȋnregistrați ȋn prealabil şi cu taxa de participare achitată, pe baza datelor şi instrucțiunilor de conectare furnizate de către organizator pe email-ul fiecarui participant folosit la ȋnregistrare, cu aproximativ trei zile ȋnainte de eveniment. Consultă şi secțiunea RESURSE de pe website-ul congresului.

5. RESURSE TEHNICE

Vă rugăm să vă asigurați că pe perioada congresului, 22-24 octombrie 2020, aveți la dispoziție o legătură de internet bună şi stabilă. Recomandăm utilizarea PC-urilor/laptop-urilor pentru conectarea la eveniment. Conectarea de pe telefoane şi tablete poate conduce la disfunctionalități ȋn vizualizarea şi audiția ȋn bune condiții.

6. CERTIFICATE DE PARTICIPARE CU / FĂRĂ CREDITE EMC

Congresul este creditat cu 18 puncte EMC. Certificatele de participare cu / fără credite EMC vor fi emise după ȋncheierea congresului pe baza prezenței la lucrările acestuia şi vor putea fi generate din secțiunea dedicată a website-ului manifestării, www.fiziologie2020.ro, ȋncepând cu data de 29 Octombrie 2020, pe baza completării ȋn prealabil a chestionarului de evaluare a evenimentului.

Certificatele de participare fără credite EMC acordate studenților care doresc acest lucru se eliberează pe baza prezenței ȋn proporție de 50% din timpul manifestării ȋn fiecare zi din perioada de desfasurare a lucrărilor Congresului.