[rev_slider slidertitle=”Slider Revolution” alias=”slider-revolution”]
CONDIŢII GENERALE PENTRU PARTICIPANŢII LA CONGRES

Societatea Română de Științe Fiziologice (SRSF) a însărcinat  compania Focus Event cu organizarea și operaționalizarea congresului. Înregistrarea formează un contract între participantul la congres și SRSF cu privire la participarea la congres. Acest contract se bazează pe următorii Termeni și condiții generale.

Taxe de înscriere pentru congres

Participarea la congres este supusă unei taxe. Înregistrarea la congres și rezervarea serviciilor conexe sunt obligatorii pentru participant. Taxele de participare trebuie plătite în avans în momentul înregistrării.

Anularea participării la congres

În caz de anulare, vă rugăm să anunțați operatorul congresului, Focus Event, numai în scris. O rambursare completă (minus o taxă administrativă de 50 lei) va fi permisă pentru anulările primite până la 15 august 2020. După 15 august 2020, nu se vor mai acorda rambursări.

Modificări ale programului și/sau formatului și condițiilor de eveniment

SRSF își rezervă dreptul de a face modificările necesare programului în termen scurt. Taxele de participare nu vor fi rambursate nici in totalitate, nici în parte, din cauza prezentărilor anulate sau a modificărilor programului. De asemenea, SRSF își rezervă dreptul de a realiza modificări la formatul și condițiile de eveniment în funcție de necesități fără ca acest lucru să permită rambursări de taxe de participare. Toate modificările care trebuie să ajungă la cunoștința participanților vor fi postate pe website-ul evenimentului, www.fiziologie2020.ro, în timp util.

Transmiterea rezumatelor

Acceptarea rezumatelor transmise presupune înregistrarea obligatorie a autorului pentru a participa la congres, înregistrare validată prin plata taxei de înregistrare. Dacă autorul retrage o contribuție acceptată de comitetul științific spre publicare în volumul de rezumate online, înregistrarea la conferință va fi menținută și nu va fi restituită taxa de înregistrare. Dacă un rezumat nu a fost acceptat, taxa de înregistrare va fi rambursată la cerere.

Modul de desfășurare

Evenimentul se va desfășura în format online webinar.

Forță majoră

Din motive independente de controlul său (cum ar fi război, greve, blocaje, revolte sau orice astfel de tulburări civile, orice acte ale lui Dumnezeu, inclusiv, dar fără a se limita la cutremure, inundații, secete și epidemii și orice altă circumstanță a oricărei cauza este dincolo de control) care au un impact asupra aranjamentelor, orelor sau planificării Congresului și a activităților corespunzătoare, SRSF are dreptul de a modifica sau anula imediat activitățile sau evenimentele sau oricare dintre aranjamentele, calendarul, planurile sau alte elemente directe sau indirecte referitoare la desfasurarea congresului.

Niciuna dintre părțile implicate nu are dreptul la nicio compensație pentru daunele rezultate din această modificare sau anulare.